Blog

Silhouette Soft İle Yüz Germe
06.03.2024

Silhouette Soft İle Yüz Germe İzmir

Son dönemlerde oldukça rağbet gören Silhouette Soft ile yüz germe, ameliyatsız bir şekilde uygulanan işlem olmasının yanı sıra oldukça diğer sorunlar içinde başarılı sonuçlar sunmaktadır. Özellikle son 6-7 yıllık süreç içinde yüz estetiği ile ilgili olarak büyük gelişmeler yaşanmıştır. Silhouette Soft iple yapılan yüz germe işlemi de bu başarılı uygulamalar arasında ilk sıralarda bulunmaktadır.

Silhouette Soft Nedir?

Silhouette Soft, ameliyatsız bir şekilde gençleşmeyi vaat etmektedir. Polilaktik asit iplerine verilen isim olarak bilinen Silhouette Soft; cilde tutunma özelliği ve askı görevi yapabilme yeteneğine sahiptir.

Bu ipler cildin altına yerleştirildiği zaman üzerindeki 6- 12- 16’lı koniler sayesinde cilde, sıkı bir şekilde tutunup çapa şeklinde askı görevi yaparlar. Bu ipler, ciltte uzun süreli bir şekilde etki etse de zaman içinde eriyerek tam olarak ortadan kaybolmaktadırlar. Bu süreç içinde ciltte oluşan kollajen rejenerasyonu, ciltte yenilenme ile asma etkisini çok daha fazla artırmaktadır.

Silhouette Softun Kullanım Alanları Nelerdir?

  • Yanaktaki sarkmalar,
  • Derin bir halde bulunan burun kenar çizgileri,
  • Üst göz kapağı düşüklüğü,
  • Kaş kaldırma,
  • Ağız kenarında meydana gelen sarkma ve kırışıklıklar,
  • Boyun ve çene altında sarkmalar,
  • Yanak bölgesine hacim kazandırılması,
  • Burun ve dudak arasındaki mesafenin kısaltılması,
  • Yüz kırışıklıklarının giderilmesi

için etkili bir yöntem olarak kullanılmaktadır.

Kişinin yüz bölgesine bağlı olarak farklı teknikler geliştiren Silhouette Soft, gençlik ipleri ile anında hızlı bir şekilde etkisini gösterebilmektedir. İşlemden sonra etkisi zamanla devamlılık göstermektedir. Ciltteki lifting ve sıkılaşma etkisi, ciltteki kollajen ve elastin lif miktarının artması sayesinde çok daha fazla belirginleşmektedir. Kişinin yanak bölgesinde çok daha hacimli ve kalkık bir görünüm için uygulanan Silhouette Soft yöntemi ile kısa sürede gençleşmek mümkündür.

Silhouette Softun Diğer Yüz İplerinden Farkı Nedir?

Örümcek ağı ya da altın ip olarak adlandırılan Silhouette Soft, Kore malı iplerden farklı bir ürün olarak bulunmaktadır. İçerdiği koniler sayesinde cilt altında bulunan dokuyu, 360 derecelik bir açı ile kavrayarak askılama da çok daha etkili sonuçların elde edilmesini sağlamaktadır.  Bu tür işlemler için kullanılmakta olan dikenli ya da tırtıklı iplerin cildi kavrama yeteneği çok daha az seviyelerde bulunmaktadır. Bundan dolayı etki süresinin fazla olmasından dolayı Silhouette Soft işleminin uygulanması çok daha mantıklı bir hareket olacaktır. Diğer işlemler için yüze 50 adet ipin yerleştirilmesi gerekirken bu işlemde sadece 2- 3 adet ipin yerleştirilmesi yeterli olmaktadır. Operasyondan sonra şişlik ve ağrı durumu da çok daha az olmaktadır.

Silhouette Soft Gençlik İpleri Kimlere Uygulanır?

Başarılı bir şekilde uygulanmakta olan Silhouette Soft işlemi; çizgilerin derinleşmediği, yüz germe işleminin yapılmasına gerek olmayan, orta kalınlıkta bulunan deri yapısına sahip olan ve yüz bölgesindeki yağ birikimi fazla olmayan hastalarda etkili bir şekilde uygulanmaktadır. Uygulama genel olarak her yaştan bireye uygulanabilir bir işlemdir.  Ancak işlemin başarıyla sonuçlanması için cildin kalınlığı ve sarkma miktarı da oldukça önemlidir.

Silhouette Soft Güvenilir Bir Yöntem midir?

FDA onaylı bir işlem olarak bilinen Silhouette Soft; yanak bölgesi ve çene altındaki sarkmaların giderilmesi için oldukça etkili yöntemdir. Uygulama esnasında kullanılmakta olan ipler, sağlık açısından hiçbir yan etki göstermeyen, son derece güvenilir bir materyal olan polilaktik asitten üretilmiştir. İşlemin yan etkisi olarak hafif bir kızarıklık ve morarma durumu söz konusu olabilmektedir. Bunun haricinde başka herhangi bir yan etki durumu yoktur. İşlemin herhangi bir olumsuz sonucu ile karşılaşmamak için işlemi yapacak olan kişinin bu alanda uzman olması gerekmektedir. İpler doğru vektörler ve teknikler ile yerleştirildiği zaman başarılı sonuçların elde edilmesi mümkün olacaktır.

Silhouette Soft İple Yüz Germe Fiyatları

Oldukça başarılı bir şekilde uygulan Silhouette Soft iple yüz germe işlemi; uzman doktora, işlemin yapıldığı kliniğe ve kullanılan tekniklere göre değişiklik göstermektedir. Silhouette Soft iple yüz germe ücretleri için bu nedenle doktorla görüşmeli ve ön muayene gerçekleştirmelisiniz. Aklınıza takılan tüm soruların cevabını almak ve başarılı bir şekilde operasyonu yaptırmak istiyorsanız uzman Dermatolog Dr. Burcu Demirdöver’den randevu almanız yeterli olacaktır.