Blog

H-100 Aşısı
06.03.2024

İzmir H-100 Aşısı

Cilt gençleştirme uygulamaları günümüz kadınlarının en çok tercih ettiği ve talep ettikleri uygulamalar arasındadır. Özellikle yaşlar ilerledikçe bayanlarda bu duruma olan bakış açısı da hızla değişmektedir. Güzel, etkileyici bir cilt ve yüz güzelliği yaş ilerledikçe daha önemli bir duruma gelmektedir. Çünkü yüz güzelliği bir bayanın kendini daha güçlü ve iyi hissetmesi için oldukça önemli bir konudur. Günümüzde cilt gençleştirme ile ilgili birçok farklı uygulama bulunmakta ve dolayısı ile kadınlarda bu uygulamalara rağbet göstermektedir. Kalıcı çözüm arayan hastalarımız ise H-100 aşısını kalıcılığı sebebiyle tercih etmektedir.

H-100 Aşısı Nedir?

H-100 aşısı içerisinde ciltteki problemi yok edecek karışımlar bulunmaktadır ve bu karışımlar ise sağlığa asla zarar vermemektedir. Bu nedenle H-100 aşısı sağladığı estetik görüntü ve başarılı etki ile günümüzün en yeni ve en popüler gençleşme uygulamaları arasındadır. H-100 aşısı; derinin nem taşıma durumunun yukarılara çıkmasına, sarkma görülen bölgelerin daha sıkı bir yapısı oluşmasına ve kırışıklıkların yüksek oranda giderilmesini sağlamaktadır.  

H-100 Aşısının Avantajları

Gençlik kokteylleri olarak da bilinen H-100 aşısı günümüzde daha çok kadınların talep ettiği gençleşme uygulamaları arasında yer alıyor. Bu popüler aşının faydaları ise şu şekildedir;

  • Deri içinde su tutulmasını sağlayarak dokuların daha hızlı onarılmasını olanak sağlamaktadır.
  • Anti-oksidan etkilidir.
  • Ödem çözücü etkilidir.
  • Kırışıklıkların açılmasını sağlamaktadır.
  • Derinin sıkılaşmasını ve sarkıkların giderilmesini sağlamaktadır.
  • Deri yüzeyinin daha pürüzsüz görünmesini sağlamaktadır.
  • Yaşlanma sürecini geciktirici etkisi bulunmaktadır.
  • Deride hücre yenilenmesini sağlamaktadır.
  • Vücutta doğal olarak bulunan kollajenin üretiminde artış sağlamaktadır.

H-100 Aşısı Uygulaması Nasıl Yapılır?

Uzun süreçler ve araştırmalar neticesinde geliştirilen H-100 aşısı, uzman doktorlar tarafından klinik ortamlarda uygulanması gereken bir aşıdır. Bu nedenle H-100 aşısı uygulaması, Dr. Burcu Demirdöver’in kendi kliniğinde steril bir ortamda uygulanmakta ve hasta konforu sağlanmaktadır.

H-100 aşısı uygulaması öncesinde cilt, mutlaka temizlenir ve steril hale getirilir. Aşının uygulanacağı bölgeye ise lokal anestezi uygulanır ve mezoterapi sayesinde cilt altına H-100 aşısı, 1’er cm ara ile enjekte edilir.

Etki süresi kişiden kişiye farklılık gösterebilen H-100 aşısı seansları, doktorun belirlediği zaman dilimlerinde tekrarlanabilir. Çünkü, herkesin cildinin yaşlanma hızı ve cilt problemi elbette farklı olacaktır. Genel olarak genç ciltlerde 2 seans, orta yaş ciltlerde 3 seans ve yaşlı ciltler için 3 ila 5 seans uygulanmaktadır.

Genellikle yüz, dekolte, el üzeri, gıdı ve boyun için sıklıkla tercih edilir ve bu bölgeler haricinde de seçilen bölgelere uygulanabilmektedir.

H-101 Aşısı Uygulamasıyla Gençleşmeye Ne Dersiniz?

Siz de yaşlanma belirtilerini yüzünüzden, ellerinizden hatta vücudunuzdan silmeye ne dersiniz? Uzun araştırmalar sonucunda geliştirilmiş bir cilt gençleştirme aşısı olan H-100 aşısı ile tüm cilt tiplerinde ve farklı yaş gruplarında başarı elde edebilmekteyiz. Gençleşirken sağlıklı bir cilde de kavuşmak istiyorsanız hemen İzmir H-100 aşısı uygulayıcısı Dr. Burcu Demirdöver’e ulaşabilir ve randevu alabilirsiniz.

H-100 Aşısı Ücretleri

Kadınlar ve erkeklere uygulanabilen H-100 aşısı, uygulamaları İzmir’de Dr. Burcu Demirdöver tarafından uygulanmaktadır. H-100 aşısı fiyatları ve uygulama ile ilgili bilgi edinmek için hemen bize ulaşın, gençleşmek için en doğru adımı atın!